Този сайт използва временни бисквитки (cookies) и Google fonts за да подобри работата ви с него. Поради тов вашето IP ще бъде предоставено на трета страна. Разбрах

Зехтин и храни

Зехтинът вероятно е една от първите растителни мазнини, използвани от човечеството за приготвяне на храна. Тази златистожълта течност присъства в бита на хората от векове - дали като лечебно средство, средство за разкрасяване или кулинарен продукт. Зехтинът оказва невероятно много благоприятни ефекти върху ораганизма на човек.

Херти предлагa капачки за зехтин с размери РР31,5х24mm, РР31,5х44mm и PP31,5x60mm с различни успокоители.
Освен за зехтин, капачките на Херти могат да се използват и за бутилиране на оцет, а също и при затваряне на сосове и течни подправки.
Възможностите за офсетов или фолио печат на капачките, както и алтернативите за  гланцов, матов или полуматов ефект допълват капачката за зехтин и допринасят за оформянето на стилната визия на бутилката.

Чрез разнообразието на размери, успокоители, цветове и печати Херти успява да покрие  изискванията към продуктите на производителите на зехтин  и да допринесе за атрактивността на  дизайна на  опаковката.